full-heart empty-heart-orig empty-heart lock
Säästä jopa 70 %
Nopea toimitus
Yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta
Laaja valikoima huippumerkkejä
Säästä jopa 70 %
Nopea toimitus
Yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta
Deloox banner

Just enjoyDeloox Banner

Delooxissa voit nauttia parhaista merkeistä, kauniista tuotteista, edullisista hinnoista ja hyvästä palvelusta.

Valikoimamme koostuu yli 500 huippumerkkiä! Tutustu laajaan valikoimaamme ylellisiä hajuvesiä, ihonhoitotuotteita, kauniita meikkiä ja ammattimaisia hiustuotteita.

Tietysti nautit todella uudesta tuotteestasi vain, jos tiedät, ettet ole maksanut liikaa. Siksi työskentelemme mahdollisimman tehokkaasti ja ostamme fiksusti ja irtotavarana. Emme esimerkiksi tee yhteistyötä hienojen mainostoimistojen kanssa, emmekä omista kalliita liikekiinteistöjä.

Hyvä palvelumme tarkoittaa, että voit luottaa erittäin nopeaan toimitukseen. Meillä on 90 päivän palautusoikeus. Vaikka olemme iso yritys, pakkaamme lahjasi silti käsin. Olemme myös käytettävissä kaikissa kysymyksissäsi sähköpostitse ja puhelimitse.

Deloox Banner

Tilaaminen on hyvin yksinkertaista, me teemme sen sinulle helpoksi.

Shoppailun pitäisi olla yksinkertaisesti miellyttävä kokemus. Sinun täytyy pystyä löytämään etsimäsi nopeasti ja helposti ilman, että mikään häiritsee sinua. Ja jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, olemme myös sinua varten!

Deloox Banner

Olemme täällä sinua varten rehellisillä ja täydellisillä tiedoilla, ja voit luottaa meihin.

Olemme toimineet vuodesta 2009 ja olemme voineet auttaa yli 1,5 miljoonaa asiakasta. Nämä asiakkaat olivat melko tyytyväisiä, koska he antoivat meille keskiarvon 9,3! Tämä on mahdollista vain olemalla avoin ja oikeudenmukainen. Jos tuotteessa on jotain vikaa, voit palauttaa sen meille maksutta. Asiakaspalvelumme voi järjestää tämän puolestasi.

Deloox Banner

Haluamme ylittää odotuksesi, ja voimme tehdä sen vain parantamalla työtämme asteittain.

Työskentelemme jatkuvasti entistä kauniimpien ja käyttäjäystävällisempien verkkosivujen luomiseksi. Pyrimme myös räätälöimään palvelumme entistä paremmin tarpeisiisi. Onko sinulla parannusehdotuksia? Lähetä viesti osoitteeseen customer.service@delox.com.

Palautetta